ponedeljek, 31. maj 2021

Nagrajenci natečaja "Vipava v fotografiji"

Pozdravljeni,

Zavod MADINAT se iskreno zahvaljuje vsem, ki ste sodelovali v natečaju "Vipava v fotografiji". Med vsemi prispelimi fotografijami smo izbrali tri, ki so prejele največ glasov. Glasovalo se je preko e- pošte, klasične pošte in preko SMS -jev. Glasovali so ljudje iz različnih krajev in različnih starosti. Glasovanje je potekalo nepristransko. 

Marica Batič, direktorica Zavoda MADINAT je tako vsem sodelujočim kot tudi vsem zainteresiranim in vsem glasujočim, namenila nekaj besed, ki so povzete v nadaljevanju:

"Osebno sem Marica Batič kot predstavnica Zavoda MADINAT navdušena prav nad vsako fotografijo. Vsaka ima v sebi poseben čar, vsaka zase je neprecenljiv dar. Mislim, da je sodelovanje na natečaju nekaterim polepšalo čas, s tem mislim predvsem na  gibalno ovirane osebe in učence CIRIUS- a v Vipavi. Njihovo navdušenje nad tečajem in njihov odziv sta zame neprecenljiva. Posebna hvala učenki CIRIUS-a Klaudiji Gavrilovi, ki je naš natečaj obogatila s številnimi, čudovitimi fotografijami in njeni mentorici, ge. Adrijani Lampe Mikuž. Hvala vsem sodelujočim."


Zmagovalne fotografije:

1. mesto: Alen Milavec: Čar večerne Vipave


2. mesto: Klaudija Gavrilova: Magičen Lanthierijev park  


3. mesto: Mateja Kete Černe: Počitek na valovih reke Vipave


Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!


Vsem trem nagrajencem pripadejo enakopravne nagrade, enake vrednosti. 


Nagrajenci bodo obveščeni o izboru in prejetih nagradah.


Adde parum parvo, modicum superadde pussilo, tempore sic parvo magnus acervus erit (star latinski rek).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Učna pomoč iz slovenščine

 Zavod Madinat bo v času od 6.4.2023 do konca leta 2023 ob četrtkih izvajal učno pomoč iz slovenščine, namenjeno določenim skupinam otrok. V...